Benvinguda

Us donem la benvinguda al Portal d’Entitats de Subirats!!

El Portal d’Entitats de Subirats és una eina per donar a conèixer la realitat associativa de Subirats així com per oferir-vos informació actualitzada sobre notícies i recursos adreçats a les entitats del municipi.

Subirats disposa d’un teixit associatiu dinàmic que fa que el nostre municipi gaudeixi de nombroses iniciatives, arribi a tot tipus de sectors i a les inquietuds de la nostra societat.

Les entitats i els diferents col·lectius subiratencs són els protagonistes de la riquesa cultural i social i són una peça fonamental per consolidar una societat democràtica i pròspera. Aquests col·lectius fomenten valors de millora de la justícia social, de respecte al medi ambient, de la normalització cultural, lingüística i esportiva i són essencials per construir una societat amb progrés.

Actualment Subirats compta amb un total de 64 entitats. Durant els darrers anys, el mosaic associatiu no ha parat de créixer i això ha potenciat i reforçat la cohesió territorial de Subirats.

Si com associació, esteu interessats a formar part del Portal, feu-nos arribar les vostres dades a través del formulari de contacte.