L’Ajuntament de Subirats presenta a les entitats i associacions del municipi el projecte “Portal d’Entitats”

images

El Portal d’Entitats és una eina que la Diputació de Barcelona posa al servei dels municipis per a dinamitzar i enfortir el seu teixit associatiu com a base de les seves polítiques de participació ciutadana.

El Portal d’Entitats és un entorn web basat en un generador de portals que ofereix la possibilitat de crear un número il·limitat de portals de manera automatitzada, que comparteixen un model de dades comuns i que generen al mateix temps un portal col·lectiu.

El Portal d’Entitats neix per ser l’aparador i el punt de trobada de tot allò que fan les entitats i associacions subiratenques.

Cada entitat pot tenir el seu propi web

A través del Portal d’Entitats de Subirats totes les entitats del municipi que ho sol·licitin podran crear el seu propi web i tenir una presència constant a la xarxa. Les entitats que ja tenen pàgina web pròpia també podran vincular-se al Portal.